Acest anunt nu mai este activ

Vand vila complex 7 vile insiruite, Titan

140 m2, s+p+1e+m, an constructie: 2017

115.000 €

Ultima actualizare: 13 Februarie 2017
Rata credit de la 3,111 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand vila complex 7 vile insiruite zona Ozana, Titan.Adresa: Strada Gura Fagetului, nr 39, sector 3.Structura din cadre de beton armat- fundatii, stalpi, grinzi, plansee- cu pereti din zidarie de caramida.Subsolul este prevazut cu o boxa, locul de parcare si scara de acces.Parterul este proiectat cu living, bucatarie, baie, winfang si casa scarii.Etajul detine 2 dormitoare cu dressing la alegere, o baie, hol si scara.Mansarda este prevazuta cu o baie, spatiu liber pentru compartimentare la alegere si scara de acces.Tamplaria exterioara este din profil PVC, avand culoare gri.

Tamplaria va fi echipata cu accesoriile functionale strict necesare, de calitate – balamale 3D, broaste, plasa, dispozitive de manevrare si închidere. 

Imobilul este proiectat sa asigure un confort termic respectand  normativele în vigoare si implicit o economie în exploatare.
Finisajele peretilor si tavanelor interioare vor fi realizate cu: tencuieli, gletuit si zugravit cu vopsea lavabila; placaje ceramice cu faianta în zonele umede.
Finisaje pardoseli: gresie ceramica în bucatarie si bai; parchet laminat în camerele de locuit si holuri. 

Tamplaria interioara va fi alcatuita din usi pline, fara geam.
Instalatiile ce deservesc imobilul se compun din: instalatii electrice – prize, CATV si vor fi dispuse conform proiectului de instalatii. Imobilul este prevazut cu priza de pamant; instalatiile termice – inclalzirea si apa calda menajera este asigurata de centrala termica pe gaze proprie, (24Kw), prin condensatie, instalata la predarea imobilului; instalatiile sanitare – Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare.

 

Finalizare ansamblu: primavara-vara 2017.


Detalii imobil Vand vila complex 7 vile insiruite, Titan

Camere 4
Strada Gura Fagetului
Suprafata 140 m2
Structura s+p+1e+m
Bai 3
Suprafata teren 30 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..