Vand casa single,P+1,739m teren,Drumu Taberei,Ghencea

175 m2, P+1, an constructie: 2012

140.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 3,709 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa P+1,175mp utili,terasa 25mp,camera tehnica 9mp,teren 740mp,utilitatiȘgaz,curent trifazic,CATV,internet,put 24m adancime,fosa septica cu tunele pergolare(pt 4persoane cu scoatere la 3 ani)alarma cu monitorizare BGS,casa este inceputa in 2010 si terminata in 2012,detin facturi,poze,planuri instalatii.casa este compartimentata astfel
parter- living,bucatarie,camara,loc masa,baie,hol cu debara pentru haine.dormitor.
etaj-dormitor cu dressing si terasa mare,dormitor cu balcon,baie,hol.
tamplaria este Veka profil clasa superiara,instalatia incalzire este integral Romstal,distribuitoare de caldura pe fiecare etaj,teava ppr aquaterm verde,calorifere romstal,centrala viessman.tablouri electrice pe fiecare etaj,circuit separat pentru generator de 6 kw,parchet 12,5mm.Dispun de poze din fazele constructiei fier,ciment,caramida,izolatii si hidroizolatii.este o singura casa particulare.este situata aproape de transport in comun,bulevard,magazine.3-4min de stadionul Steaua,4-5min de Raul Doamnei sau parc Moghioros.Cer si ofer seriozitate.Rog agentiile sa nu vina cu propuneri de exclusivitate!Daca nu am fost clar sau am uitat sa specific alte detalii va rog sunati si nu este nici o problema.

Detalii imobil Vand casa single,P+1,739m teren,Drumu Taberei,Ghencea

Camere 4
Strada parfumului,bragadiru
Suprafata 175 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 740 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..