Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

NOU! Apartament 2 camere de inchiriat zona Stefan cel Mare - imediat

56 m2, P+3

395 € / luna

Ultima actualizare: 5 Februarie 2017

Proprietar, ofer spre inchiriere apartament 2 camere in vila semidecomandat, zona centrala Bucuresti (Stefan cel Mare - Eminescu), parter inalt, 56 mp, numai bucataria mobilata (frigider inclus), baie, wc de serviciu, debara, 2 holuri. Renovat si izolat termic exterior si interior, dispune de centrala proprie cu gaze naturale – contract propriu ENGIE - GDF SUEZ, contorizare separata ENEL, contract propriu REBU pentru gunoi menajer, reglare ambient wireless, apometru, incalzire cu calorifere, geamuri termopan, parchet, gresie + faianta, usa metalica.

Zona linistita, acces usor catre centru, metrou, RATB.

Disponibil imediat, cu contract inregistrat, poate fi punct de lucru sau sediu social.

Detalii imobil NOU! Apartament 2 camere de inchiriat zona Stefan cel Mare - imediat

Garantie 395 €
Camere 2
Strada Raspantiilor
Suprafata 56 m2
Structura P+3
Bai 2
Mobilata partial
Utilata partial
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..