Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 2 camere Berceni - Oltenitei

45 m2, 4/9

310 € / luna

Ultima actualizare: 4 Februarie 2017

Inchiriere apartament 2 camere  Berceni - Oltenitei la 3 min. de Metrou Piata Sudului, Mall Sun Plaza, Mega Image Concept Store, Bloc reabilitat.Apartamentul este decomandat, renovat, mobilat modern si utilat  - Aer Conditionat, TV in fiecare camera, Internet Wireless, Masina de spalat, Combina frigorifica, Aragaz, Hota, Usa Metalica.

Detalii imobil Inchiriez apartament 2 camere Berceni - Oltenitei

Garantie 310 €
Camere 2
Strada Oltenitei
Suprafata 45 m2
Etaj 4/9
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..