Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Militari, Masca, Uverturii, Particular

74 m2, 6/9

360 € / luna

Ultima actualizare: 4 Februarie 2017

Particular, ap 3 cam , etaj 6/9, Bdul Uverturii,Masca, metrou Lujerului la 5 min, tramvai 41 la 3 min, renovat acum o saptamana, foarte curat si complet igienizat, complet utilat si mobilat Mobexpert, 2xTV plat, Grigider extra Large, mas spalat, cuptor electric, plita gaz. Bloc f civilizat,curat, trebuie vazut! Contract la administratia financiara, liber azi.

Detalii imobil Militari, Masca, Uverturii, Particular

Garantie 360 €
Camere 3
Strada Dealul Tugulea
Suprafata 74 m2
Etaj 6/9
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..