Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere - Obor

50 m2, Parter/10

300 € / luna

Ultima actualizare: 3 Februarie 2017

ofer spre inchiriere apartament 2 camere, confort 1, 50 mp parter- stradal  zona Masina de Paine sector 2 Bucuresti, blocul este la strada, zona linistitita , apartamentul este semimobilat, recent renovat, parchet, gresie. termopane.Rog seriozitate. (pret usor discutabil)

Detalii imobil Apartament 2 camere - Obor

Garantie 300 €
Camere 2
Strada Masina de Paine
Suprafata 50 m2
Etaj Parter/10
Bai 1
Mobilat partial
Utilat partial
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..