Acest anunt nu mai este activ

Cladire de birouri lux Ultracentral

900 m2, P+3, an constructie: 1896

18 €
0,02 € / m2 TVA inclus

Ultima actualizare: 2 Februarie 2017

Localizata in inima Bucurestiului este monument istoric clasa B si este pozitionata la 250 m de Piata Rosetti, Hotelul Intercontinental si statia de metrou Universitate, fiind urmatoarea proprietate dupa Inalta Curte de Casatie si Justitie . Fost palat al lui Constantin Lahovary,  construita sub influenta arhitecturala franceza, ea este cunoscuta publicului drept Policlinica cu plata nr. 1( Policlinica Batiste), destinatie data de comunisti dupa nationalizare. Ea a fost consolidata si renovata in intregime in anul 2016, cu refacerea arhitecturii originale, avand in prezent destinatie de cladire pentru birouri de lux.

Suprafata totala a cladirii depaseste 2000 mp, cladirea fiind detinuta de doi proprietari:

-          Partea stanga a cladirii, Batiste nr. 27 cu o suprafata de 1550 mp construiti, din care la 1 martie pot fi inchiriati aproximativ 900 mp. Aferent acestei proprietati exista si o curte care permite 4 locuri de parcare;

-          Partea dreapta a cladirii, Batiste nr. 27A, in suprafata totala construita de aprox 700 mp. Aferent acestei proprietati exista si o curte care permite 10-12 locuri de parcare.

Proprietarii pot inchiria impreuna sau separat, cladirea putand avea corespondenta la fiecare etaj, cat si in spatial destinat parcarilor. Ambii proprietari sunt persoane fizice, inchirierea nu presupune TVA.

In stadiul actual se poate interveni asupra finisajelor interioare.

Pretul inchirierii: 18 Euro/mp

Perioada contractuala: minim 3 ani

Garantie: 3 luni

Avans: 1 luna

Detalii imobil

Pret/m2 0,02 €
Incaperi 14
Strada Batiste
Suprafata 900 m2
Structura P+3
Grupuri sanitare 7
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 4
An constructie 1896

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..