Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 Camere Decomandat et. 78 Crangasi George Valsan

50 m2, 7/8, an constructie: 1985

59.000 €

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2017
Rata credit de la 1,607 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

!!! EXCLUS AGENTII !!!

PROPRIETAR

Se ofera spre vanzare apartament decomandat , 2 camere, Crangasi, strada George Valsan. An constructie 1985. Etaj 7/8. Apartamentul se vinde ca atare cum este in poze complet mobilat si utilat, exclus variante de vanzare fara mobila/electrocasnice.

In dormitor si sufragerie avem obloane la geamuri, geamuri termopan noi (2015) , parchet nou. Mobila mobexpert fara urme de uzura.

Aer conditionat doar in Sufragerie.

Balconul este inchis cu geamuri termopan.

Bucataria dispune de masina de spalat vase, aragaz si frigider. La baie avem instalatia sanitara recent schimbata. Baia dispune de masina de spalat rufe.

In hol baie si bucatarie avem gresie si faianta.

Blocul nu are izolatie exterioara.

Parc, scoala, Auchan (supermarket), gradinita la 7 min distanta mers pe jos. Metrou (Crangasi) la 10 minute de mers pe jos.

Vizionari posibile de Luni pana Vineri, incepand cu ora 19:00.

Detalii imobil Apartament 2 Camere Decomandat et. 78 Crangasi George Valsan

Camere 2
Strada George Valsan
Suprafata 50 m2
Etaj 7/8
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1985
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..