Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 10 camere Damaroaia Bucuresti

450 m2, P+1+2, an constructie: 2010

1.000.000 €

Ultima actualizare: 29 Ianuarie 2017
Rata credit de la 26,414 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand vila mare spatioasa pozitionata pe colt,stradal,dubla deschidere situata pe un bulevard circulat intens,multiple facilitati comerciale.Parterul spatiu comercial 300m.Casa are fundatie pentru inca doua nivele Acum sunt trei nivele 150m patrati pe nivel, parter,et.1 si 2,camerele sunt mari spatioase,la cerere se lasa complet mobilata ,usor de compartmentat,curte libera 300m,front stradal 25 mTermopane,gaze,apa,doua centrale proprii,Casa se preteaza pentru:AZIL,SCOALA,GRADINITA,AFTERSCHOLL,RESTAURANT,CLINICA Etc.450m utili construiti.Constructructie noua 2010Vizionabila zilnic 7.00-22.00

Detalii imobil casa 10 camere Damaroaia Bucuresti

Camere 10
Strada Piatra Morii
Suprafata 450 m2
Structura P+1+2
Bai 5
Suprafata teren 600 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2010
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..