Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand vila zona Salajan finisaje lux 245 m2 locuibili mobilata complet

245 m2, p 2, an constructie: 2009

239.000 €

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2017
Rata credit de la 6,333 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila zona salajan p 2 245 m2 locuibili amprenta casei 80 m2 curte 100 m2 deschidere la 2 strazi utilitati gaze apa curent cablu internet.casa este compusa din parter dining 10m2 living 45m2 1 baie 12m2 camera tehnica ...etaj 1 hol 2 dormitoare 22m2 respectiv 24 m2 2 bai 12m2 fiecare ....etaj 2 2 dormitoare unul open space 35m2 celalalt 24 m2 1 baie 14 m2 uscatorie 8m2..casa are finisaje gama lux si mobilierul la fel toate sunt import italia se vede si in poze ..instalatiile electrice 30 kw trifazic de cea mai buna calitate cele sanitare complet romstal ..casa este izolata si interior si exterior polistiren 10cm ext respectiv 3 cm extrudat interior grosimea zidului fiind de 47 cm..este construita cu caramida porotherm acoperita cu lindap geamuri termopan gealan..

Detalii imobil Vand vila zona Salajan finisaje lux 245 m2 locuibili mobilata complet

Camere 6
Strada vitoara
Suprafata 245 m2
Structura p 2
Bai 4
Suprafata teren 220 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2009
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: casa / vila
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..