Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez 2 camere decomandate in Tei - deosebit, renovat, proprietar

54 m2, 7/10

335 € / luna

Ultima actualizare: 16 Februarie 2017

Inchiriez apartament cu doua camere decomandate (7/10), situat intr-un bloc anvelopat, curat, casa scarii renovata si bine ingrijita. Blocul este dotat cu rampa de acces bine facuta. Ideal pentru un cuplu tanar.

Apartamentul este renovat si bine intretinut, locuit doar de proprietar. Apartamentul este liber si acum se inchiriaza pentru prima data.
Este contorizat complet (apometre, contor gaze individual, repartitoare), iar blocul este anvelopat. Este dotat cu aer conditionat. Este mobilat modern, dar in sufragerie este nevoie de canapea / fotolii. Exista rafturi moderne pentru depozitare. Este dotat cu frigider nou, aragaz nou, masina de spalat vase.

Zona va asigura acces rapid la mijloace de transport in comun, tramvai direct (3 statii pana la Pipera), parcul Lacul Tei si Plumbuita la 5 minute. Metrou Bucur Obor la 15 min. Centre comerciale in proximitate.

Apartamentul se inchiriaza exlusiv la nefumatori.

Se inchiriaza cu contract. Posibilitate viza flotant.
Nu colaborez cu agentiile.

Detalii imobil Inchiriez 2 camere decomandate in Tei - deosebit, renovat, proprietar

Plata in avans 1 luna
Garantie 450 €
Camere 2
Strada Brasoveni
Suprafata 54 m2
Etaj 7/10
Bai 1
Mobilat partial
Utilat partial
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..