Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 2 camere situat in Bulevardul Ion Mihalache.

56 m2, 2/7

250 € / luna

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2017

Inchiriez apartament 2 camere situat in Bulevardul Ion Mihalache, apartamentul este nemobilat, etaj 2 din 7, intr-o zona linistita, cu acces usor la metrou( statia 1 Mai) si RATB( 300, 105, 42, 20, 24, 45) cu spatiu verde in fata blocului, blocul dispune de lift si spatii de parcare. Dotari: usa metalica, termopane, balcon mare inchis, parchet, gresie, faianta, recent zugravit. La solicitare va pot pune la dispozitie dispozitie masina de spalat si frigider. Usor negociabil, de preferat plata anticipata pe o perioada mai lunga.

Detalii imobil Inchiriez apartament 2 camere situat in Bulevardul Ion Mihalache.

Camere 2
Strada Ion Mihalache
Suprafata 56 m2
Etaj 2/7
Bai 1
Mobilat nu
Utilat nu
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..