Vand apartament LUX 2 camere, Terasa15mp,ParcareSubtern,Utilat. Pajura

74 m2, 5/6, an constructie: 2007

84.990 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,318 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Aceasta este o ocazie rara, apartament de 2 camere in complex exclusivist in care imobilele sunt rar scoase la vanzare. Apartamentul are 2 camere si se afla in complex Dana Nord, in fata statiei de metrou Jiului, etaj 5 in bloc de 6 etaje cu parcare subterana inclusa.
Imobil foarte luminos, suprafata utila generoasa 59mp (Living, Bucatarie OpenSpace, Camera Depozitare (poate fi adaptata ca WC servici), Baie spatioasa, Dormitor, Dressing, Terasa 14.41 mp). Acces din living direct pe terasa (cat toata latimea living-ului), geam pe tot peretele despartitor.
Finisajele sunt de lux (piatra naturala, parchet bambus, electrica si instalatii impecabile) si se vinde utilat complet (cuptor electric, plita, masina spalat vase, masina spalat rufe, frigider incorporat, aer conditionat). Bloc nou cu super structura si arhitectura, vecini de inalta calitate, monitorizare Video, bariera intrare parcare + usa garaj (accesate cu telecomanda proprie) --> Parcare subterana inclusa!
Situat la 2 min de Piata Presei, 3 minute de Parcul Herastrau si 7 minute de Piata Victoriei + statie de metrou Jiului la 50 de metri de bloc.
Apartamentul poate fi si o investitie returnabila, cererea de inchiriere este foarte mare cu valori pe masura.

Detalii imobil Vand apartament LUX 2 camere, Terasa15mp,ParcareSubtern,Utilat. Pajura

Camere 2
Strada Pajura
Suprafata 74 m2
Etaj 5/6
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 2007
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..