Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Oferta Vanzare Apartament 3 Camere Zona Militari Sector 6

62 m2, 4/4, an constructie: 1978

63.900 €

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2017
Rata credit de la 1,743 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Oferta Vanzare Apartament 3 Camere Zona Militari Sector 6 - Situat la etajul 4/4, intr-un imobil construit in anul 1978.
Apartamentul masoara o suprafata totala utila de 61.52 mp, compartimentare de tip semi-decomandat (posibilitate de a-l decomanda), 1 grup sanitar, 1 balcon inchis cu sistem termopan.
Imobilul este dotat cu Aer conditionat, termopan, apometre apa calda si apa rece la baie si la bucatarie, certificat energetic, gresie si faianta baie, interfon, usa metalica. 
Spatiile comune ale scarii sunt intretinute si renovate recent.
Apartamentul se afla intr-o zona linistita ferita de traficul de pe artera principala si in partea din spate a blocului exista o gradina comuna. 
Din punct de vedere juridic, apartamentul detine cadastru si intabulare.
La 5 minute de mers pe jos se afla magazinele Kaufland si Lidl, Piata Gorjului, Piata Apusului, Profi, Mega Image, multiple agentii bancare.
Blocul se afla in procesul de reabilitare termica. 
Locuri de parcare amenajate atat stradale cat si supraetajate cu posibilitatea de inchiriere de la ADPS 6.
Pretul este de 67.900 Euro, negociabil.
Acces rapid la Ratb 61, 62, 136, 137, 138, 236, 336, N115.
La 10 minute de mers cu masina pana la centrele comerciale importante, cladiri de birouri si parcuri din zona: Auchan, Metro, Carrefour, Hornbach, Praktiker, Fashion House, West Park, Parcul Lacul Morii, Parcul Moghioros.
In apropiere se afla Școala Gimnazială Sfânta Treime, Școala Gimnazială Numărul 198,POLIŢIA BUCUREŞTI SECŢIA 21,Școala Gimnazială Regele Mihai I.
Pozitionarea proprietatii ofera acces usor la statia de Metrou Pacii, Afi Palace Cotroceni, Mall Plaza Bucuresti, Cora Lujerului. 

Pentru detalii contact: 0752172340

Detalii imobil Oferta Vanzare Apartament 3 Camere Zona Militari Sector 6

Camere 3
Strada Apele VIi
Suprafata 62 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1978
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..