Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila Baneasa-Sisesti

210 m2, P+M, an constructie: 2007

210.000 €

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2017
Rata credit de la 5,564 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila Parter+Mansarda Inalta, in zona Baneasa, Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti, toate utilitatile, formata din teren 300 mp si 65 mp drum de servitute, construita in anul 2007, din lemn si placi beton in suprafata utila la parter de 120 mp, formata din 3 dormitoare, camera de zi, bucatarie, 2 bai si mansarda de 86 mp , fosta open space, acum avand 2 dormitoare, baie, bucatarie si terasa deschisa de 36 mp, cu scara exterioara. Curte; spate- 100 mp, avand terasa de 21 mp, cu magazie de 5 mp, gazon natural si pomi fructiferi, curte laterala- 50 mp, disponibila pt 2 masini, curte fata- 30mp. Casa are 3 intrari, pot folosi casa 2 familii, etajul are scara exterioara. Mijloace de transport: metroul statia Straulesti urmeaza a se da in folosinta, autobuz 205.

Detalii imobil Vila Baneasa-Sisesti

Camere 7
Strada Gheorghe Ionescu Sisesti
Suprafata 210 m2
Structura P+M
Bai 3
Suprafata teren 365 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 2007
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..