Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ap.3 camere in vila Vasile Lascar - Stefan cel Mare

73 m2, P/2, an constructie: 1901

46.000 €

Ultima actualizare: 31 Decembrie 2016
Rata credit de la 1,255 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 3 camere, adiacent str. Vasile Lascar si de sos. Stefan cel Mare.
Apartamentul este situat la parterul unui imobil tip vila P+1+M ce dateaza din anul 1901. Beneficiaza de 2 intrari in apartament, cea principala si cea prin scara de serviciu. Curtea de acces este comuna cu ceilalti locatari din imobil. Apartamentul este in stil vagon, are 3 camere, bucatarie cu camara, baie, wc de serviciu, hol si pivnita.
Ca imbunatatiri avem: centrala termica proprie cu gaz, temopan, gresie, faianta.
Proprietar persoana fizica, am achizitionat apartamentul in 1997 in baza legii 112.
Vanzare se va face doar cu contract de vanzare-cumparare cu habitatie viagera, adica cel care va vinde are dreptul sa locuiasca acolo toata viata lui, fara intretinere. 

Detalii imobil Ap.3 camere in vila Vasile Lascar - Stefan cel Mare

Camere 3
Strada rasuri
Suprafata 73 m2
Etaj P/2
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1901
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..