Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez garsoniera pentru firma Vasile Lascar - Stefan cel Mare

26 m2, P/2

160 € / luna

Ultima actualizare: 31 Decembrie 2016

Inchiriez pentru o firma, garsoniera aflata la parterul unei vile P+1+M, ce dateaza din anul 1901. Garsonera este formata din: camera 14,13 mp, hol intrare 8 mp, wc serviciu si debara/chicineta. Este pozitionata stradal cu vedere catre str. Vasile Lascar, foarte aproape de sos. Stefan cel Mare.

Detalii imobil Inchiriez garsoniera pentru firma Vasile Lascar - Stefan cel Mare

Camere 1
Strada rasuri
Suprafata 26 m2
Etaj P/2
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..