Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa curte

96 m2, 1, an constructie: 1960

45.000 €

Ultima actualizare: 27 Decembrie 2016
Rata credit de la 1,225 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa in sect.2 in cart.Baicului aflata pe Intrarea Cepturii la nr.9A.  Casa este formata din 2 corpuri de casa si o curte de 226mp. Corpul 1 are  74mp.si este format din 4 camere( 2 camere plus vestibul-intrare si 2camere,  camara plus antreu-intrare)cu sobe functionale. Corpul 2 are 22mp si are 3 camere plus   magazie si un wc functionabil. Casa este racordata la apa curenta ,canalizare,  curent, cablu tv.,internet are usi si geamuri din termopane,gresie,faianta .  Curte are o deschidere de 22mp. 

Detalii imobil Casa curte

Camere 5
Strada Intrarea Cepturii
Suprafata 96 m2
Structura 1
Bai 1
Suprafata teren 226 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 1960
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..