Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2camere,Bucur Obor,str Masina de Paine,nr41,blOD55

52 m2, 10/10, an constructie: 1978

53.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2016
Rata credit de la 1,446 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

OCAZIE Pret! APARTAMENTUL NU MAI NECESITĂ NICI O INVESTIŢIE! Renovat recent,gresie,faianta, parchet dublu laminat,termopan aluminiu,usi din stejar cu sticla,aer condiționat,balcon mare 6mp,loc de parcare.Are Cadastru si intabulare.,5min metrou Bucur Obor,7min mall VERANDA,anul de construcție 1978,fara risc seismic,etj 10/10,Vedere Panoramică! Proprietar tel 0721271402

Detalii imobil Apartament 2camere,Bucur Obor,str Masina de Paine,nr41,blOD55

Camere 2
Strada Masina de Paine ,nr41,bl OD55
Suprafata 52 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1978
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..