Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Complet mobilat si utilat. Renovat recent. 2 locuri de parcare.

75 m2, 3/4

665 € / luna

Ultima actualizare: 2 Iunie 2018

Apartament 3 camere. Recent renovat. Izolat interior si exterior. Finisaje de calitate. Mobilat modern. Zona linistita, La 5 min de metrou Aurel Vlaicu si parcul Herastrau. 2 locuri de parcare. Camere configurabile dupa necesitate. Pret usor negociabil. Direct proprietar.

Detalii imobil Complet mobilat si utilat. Renovat recent. 2 locuri de parcare.

Plata in avans 1 luna
Garantie 665 €
Camere 3
Strada E. Caragiani
Suprafata 75 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..