Apartament 2 camere mobilat , utilat superb

50 m2, demisol/3, an constructie: 2013

52.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,432 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere stradal,demisol inalt, complet MOBILAT si UTILAT  superb, in apropierea metroului Aparatorii patriei ( max 3 min pe jos ,AutoNesti ). Apartamentul este utilat cu gresie, faianta portelanata, parchet, tapet superlavabil, usa metalica, terpoman, electocasnice,electonice, centrala, cablu. Aproape de hipermarket ( 7-min Auchan, Metro, Jumbo,1 min- Mega Image, Profi ).Zona  linistita ,bloc foarte curat, acte .Propietar. Usor negociabil!

Detalii imobil Apartament 2 camere mobilat , utilat superb

Camere 2
Strada Drum Cretestilor
Suprafata 50 m2
Etaj demisol/3
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 2013
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..