Apartament 3 camere, Sos Giurgiului, langa Lidl, particular

69 m2, 3/10, an constructie: 1977

56.900 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,549 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietari, vindem urgent apartament 3 camere Sos Giurgiului, visavis de Lidl, decomandat, etaj 3/10, bloc beton armat, an de constructie 1977, intabulare, cadastru; scara de bloc curata, renovata recent, cu interfon, zona fara probleme, f aproape de statia de tramvai si la 4 statii de metrou Eroii Revolutiei; in apropiere exista piata ieftina, parcuri, scoli, gradinite;
Suprafata utila 60 mp, la care se adauga suprafata balcon aprox 9 mp; geamuri termopan la camere, usa metalica, repartitoare de caldura si apa, instalatii sanitare noi; renovat partial cu gresie, faianta, parchet; mai necesita renovare in 2 camere si unele reparatii.
Acceptam credit.

Detalii imobil Apartament 3 camere, Sos Giurgiului, langa Lidl, particular

Camere 3
Strada SOS GIURGIULUI
Suprafata 69 m2
Etaj 3/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1977
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..