Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

INCHIRIERE APARTAMENT

65 m2, 8/8

310 € / luna

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2016

Proprietar inchiriez apartament 2 camere Panduri - Academia Militara, 1400 lei/luna, 65 mp, confort I, decomandat, camere spatioase, mobilat clasic, utilat cu frigider, cuptor microunde, masina de spalat, tv, apometre, balcon inchis, bloc 1989, anvelopat, et. 8/8,  camera de supraveghere pe scara, vecini civilizati, langa scoala, metrou, supermaket Carrefour, RATB 226, 136, 122

Detalii imobil INCHIRIERE APARTAMENT

Camere 2
Strada CAPITAN ION GARBEA
Suprafata 65 m2
Etaj 8/8
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate de renovat
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..