164mp +utilitati +3cam +potential extindere, metrou Brancoveanu Parc

56 m2, P, an constructie: 1930

79.999 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,127 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

- Zona unica (3km de Unirii), risc seismic redus, neinundabila, cu facilitati multiple in jurul casei; Teren 164,67mp, nou racordat la toate utilitatile inclusiv fibra optica, la doar 570m de metrou Brancoveanu/statii RATB (1, 116, 141, 232, 611)/ Parcurile Oraselul Copiilor & Tineretului/ Mc Donalds Oltenitei/ Mega image/ Issa; Billa, Piata Progresul, scoli/ gradinite, banci, cel mai apropiat/ cel mai mare Mall: Sun Plaza (Cora, Leroy Merlin)/ Piata Sudului la 1400m (vezi pe harta distante/ facilitati langa intrarea Smaranda)
- Deschidere ~9ml, adancime ~18m, PUZ regim construire L1A = P+2E+M, H:10m, retrageri: 1m strada, 3m lateral, 5m spate, alipit la calcan hotar comun nr7 (POT : 41% < 45%,  CUT : 1,23 < 1,3); Posed toate actele, singur curte, unic proprietar;
Pe teren, exista o casa (3+1cam, pivnita, pod, anexe) cu amprenta la sol de ~70mp, structura de lemn, pereti din paianta +OSB (demolabila/ reparabila).
- Proprietatea se afla pe intrarea Smaranda, sector 4 si poate fi vizitata oricand doriti (Luckoil Alunisului/Peroni/Colorian); Va recomand sa vedeti toate detaliile/ pozele online, inainte de a va deplasa la locatie. https://www.aaz.ro/detalii/780277

- Avantaje (casa vs bloc):

- In caz de explozie sau cutremur, te poti adaposti in propria curte (cort/container)!
- Control si independenta totala in administrare: investitii/ cheltuieli de intretinere/ reparatii; Incalzesti cand si cu ce vrei (lemn, carbuni, petrol), fara sa ceri acordul vecinilor; Fara inundatii sau "parti si plati comune"~120€/camera/an, asa cum exista la bloc, cheltui doar 125lei/an impozit !
- Posesia terenului iti permite: cresterea animalelor, desfasurarea anumitor afaceri, amenajarea de: gradini, loc de joaca, garaj, terasa, refugiu in caz de cutremur, constructii noi (case pasive) sau extinderea (inclusiv subteran) orizontal si vertical (3cam x3 niveluri =9cam, ceea ce la bloc nu este posibil;
- Casa este la 3.6km de centru, pe o strada asfaltata, iluminata, neinundabila (~97m altitudine), linistita, aer curat/ parc cu lac, acces usor catre soseaua Oltenitei + Giurgiului (DN 4 & 5); Fiind accesata doar de 8 riverani (ferita de trafic intens), viitorii proprietari nu vor fi afectati de poluare/ zgomotul generat de aglomeratia urbana, beneficiind de vecinatatea celei mai mari zone verzi a Bucurestiului si acces direct la toate facilitatile unei capitale Europene, in jurul casei.

- VAND sau SCHIMB cu apartament +diferenta, variante;

- Pret redus pt. 164,67mp = 80000€ !!! (485.823€/mp)
       Ultimul pret = nu este discutabil;

(Separat de valoarea proprietatii, cheltuielile notariale de cumparare fara intabulare, sunt ~4200lei)

Pentru mai multe informatii/ poze/ schite/ planuri, va rog sa ma contactati;
Va multumesc.

http://www.riscseismic.ro/harta
https://www.youtube.com/watch?v=7E0NSHlKYtM (Parcul tineretului - Oraselul copiilor)
https://www.youtube.com/watch?v=WzoiNazOC9E (Noaptea in Oraselul Copiilor/ metrou Brancoveanu)

Detalii imobil 164mp +utilitati +3cam +potential extindere, metrou Brancoveanu Parc

Camere 3
Strada Intrarea Smaranda 5
Suprafata 56 m2
Structura P
Bai 1
Suprafata teren 165 m2
Deschidere 9
Amprenta la sol 70m2
Pivnita DA
Centrala termica gaz
Material Lemn, OSB, Paianta
Stare proprietate de renovat
An constructie 1930
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Sosea asfalt
Canalizare Canal

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..