Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

1 Decembrie 1918 - Ap. 2 camere - de inchiriat

49 m2, P/4

270 € / luna

Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2016

Imobilul este situat la parterul unui bloc cu 4 etaje, in zona 1 Decembrie 1918(Ozana), la 7 minute de metrou. Este bine compartimentat, complet mobilat si utilat. Vederea este spre spatiul verde al blocului, departe de trafic. Blocul este reabilitat termic, iar imobilul este renovat recent. Electrocasnicele si mobilierul de dormitor sunt noi.

Detalii imobil 1 Decembrie 1918 - Ap. 2 camere - de inchiriat

Garantie 270 €
Camere 2
Strada Aleea Fetesti
Suprafata 49 m2
Etaj P/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..