Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere ap 2 cam Stadion National

45 m2, 3/8

350 € / luna

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2016

Inchiriez ap 2 cam ,Titan/Stadion National,in bloc anvelopat, intretinere mica, mobilat modern ,utilat: mas de spalat, frigider,aragaz, net,gresie, parchet ,termopan ,decomandata. Blocul nu este la sosea deci este liniste. Liber din 1 Decembrie. Nu animale!  Doar romani,familie mica.

Detalii imobil Inchiriere ap 2 cam Stadion National

Garantie 300 €
Camere 2
Strada Petre m. Tina 2
Suprafata 45 m2
Etaj 3/8
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..