Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vandschimb casa in Andronache sector 2

98 m2, p, an constructie: 2006

68.000 €

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2016
Rata credit de la 1,798 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa locuibila parter,bca,tencuita interior si exterior, polistiren expandat  compusa din 3 camere,bucatarie , baie,2 holuri,gresie,faianta,parchet,ferestre termopan rehau  tabla zincata,centrala termica + soba de teracota,lumina , cablu si internet,gaze,apa curenta,canalizare la poarta,fosa septica+un wc de serviciu in curte,magazie, drum de servitute de 1,50 m,amprenta casei 98 mp,102 mp curte,pomi fructiferi pe rod,terasa.  .Scoala nr. 40 este vis a vis , gradinita la 3 minute  mers pe jos , biserica , autobuz 682 , mijoace de transport RATB la 10 min de mers pe jos . Detin cadastru si intabulare .ACCEPT SCHIMB CU CASA CU 3 CAMERE + O DIFERENTA IN COM . BRANESTI ILFOV SAU VOLUNTARI fara concesiune

Detalii imobil Vandschimb casa in Andronache sector 2

Camere 3
Strada Escalei
Suprafata 98 m2
Structura p
Bai 1
Suprafata teren 200 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2006
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Pantelimon
  • Tip imobil schimb: casa / vila 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..