Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere vila cu destinatie birouri

325 m2, S+P+2E

3.700 € / luna

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2016

Inchiriere vila deosebita in suprafata de 325 mp utili, situata in zona Pietei (Rondului) Alba Iulia, perfecta pentru sediul unei companii, birou de avocatura sau firma de consultanta.

Imobilul este complet mobilat cu destinatia office si structurat pe subsol (ALA tehnic), parter (garaj, receptie si zona de asteptare, 2 birouri capacitate 8 persoane, baie), etaj (masa consiliu 12 persoane, 3 birouri capacitate 10/12 persoane, baie, bucatarie, balcon) si mansarda (open space dotat cu birouri de lucru 50mp, proiector si ecran proiectie, arhiva, birou capacitate 3 persoane, baie, balcon).

Detalii la marius@politicisociale.ro sau 0724397334.

Detalii imobil Inchiriere vila cu destinatie birouri

Garantie 1 €
Camere 10
Strada Prof. Petre Cumpanici 8
Suprafata 325 m2
Structura S+P+2E
Bai 3
Mobilata da
Utilata da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..