Acest anunt nu mai este activ

Vanzare casa Chitila

119 m2, p+1, an constructie: 2006

69.500 €

Ultima actualizare: 3 Mai 2018
Rata credit de la 1,892 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propunem spre vanzare, casa cu regim de inaltime P+etaj partial, situata in Bucuresti, sector 1, str.Moldovei nr.70, cartier Bucurestii Noi-Chitila, amplasat pe teren in suprafata de 140mp cu deschidere de 7.1ml. Imobilul a fost edificat in anii 1950-1960 (parter) si renovat si extins in 2006.

Pentru parter suprafata construita la sol este de 95mp, iar suprafata utila 74,93, la etaj are o suprafata utila aproximativa de 50mp, fiind compartimentat in doua camere si hol,  suprafata totala extimata de 119mp.

Structura de rezistenta este din zidarie portanta de caramida pentru constructia veche si structura din beton armat si zidarie din BCA pentru extinderea din 2006. Beneficiaza de utilitati precum: electricitate, canalizare, apa, gaze.

Detalii imobil Vanzare casa Chitila

Camere 4
Strada Moldovei
Suprafata 119 m2
Structura p+1
Bai 2
Suprafata teren 140 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2006
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..