Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

AP 3 CAMERE DEC. BUCURESTI (CENTRU)

76 m2, 3/7

550 € / luna

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2016

Apartament decomandat, 3 camere, 2 grupuri sanitare, logie, renovat, mocheta noua, aer conditionat, termopan, jaluzele verticale, gresie, faianta, (bloc 1995, renovat), liniste, paza si supraveghere video, chiriasii au stat in acest apartament si 7 ani, datorita conditiilor foarte bune, vecini pasnici, civilizati. Apartamentul este situat foarte aproape de, Calea Victoriei, Tribunalul Mare, Piata Unirii si Parlament. Tel.:0722.422.208

Detalii imobil AP 3 CAMERE DEC. BUCURESTI (CENTRU)

Garantie 550 €
Camere 3
Strada NATIUNILE UNITE
Suprafata 76 m2
Etaj 3/7
Bai 2
Mobilat nu
Utilat nu
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..