Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere casa 10 camere Aviatorilor Bucuresti

10 m2, 6.

5.000 € / luna

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2016

Soluția la problema ta financiarăAceasta este o oportunitate pentru tine de a încheia situația dumneavoastrăFinanciar oarecum dificil. Nimic nu te rezolvaproblemele pe care le aveți și dificultățile în carea găsit în acest moment. Sunt un individ francez care facedisponibil la orice împrumuturi persoană serioasă de toate tipurile. tumă pot contacta dacă sunteți în besoin.Je vă reamintesc căfiecare persoană de bună credință, care va acorda în banca noastrăva avea nici un regret. Nu ne așteptăm ca cererile pentru tineîntâlni. Alăturați-mă prin e-mail: marialatterman@gmail.com

Detalii imobil casa 10 camere Aviatorilor Bucuresti

Camere 10
Strada bucarest
Suprafata 10 m2
Structura 6.
Bai 20
Mobilata nu
Utilata nu
Stare proprietate in constructie
Compartimentare nedecomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..