Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Titan N Grigorescu apt 2 camere Alexandra Rezidential

58 m2, 2/3, an constructie: 2016

55.000 €

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2016
Rata credit de la 1,498 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ansamblul Rezidential Alexandra Rezidence va pune la dispozitie un apartament in imobilul finalizat de 2 camere in zona Titan, Nicolae Grigorescu, Strada Marului nr 47.,De asemenea am inceput constructia unui nou imobil  P+3, in care va puteti deja rezerva apartamentul dorit.. In apartamentul de doua camere in imobilul finalizat , dvs nu aveti decat sa va alegeti finisarile interioare. Imobilul se afla in aproprierea mijloacelor de transport,iar metroul este cel de la statia Nicolae Grigorescu . Imobilul P+3, cu o amprenta la sol de 250 mp, cuprinde pe nivel doar 3 unitati locative, cu apartamente de 2 camere si garsoniere , diferentiindu-se prin regimul mic de inaltime , prin existenta gradinilor in proprietate exclusiva de 40mp, si 75 mp pentru cei ce opteaza sa achizitioneze un apartament la parter, prin terase generoase de 7 si 8 mp , si o compartimentare functionala care cuprinde 3 variante , toate fiind decomandate si cu bucatarii inchise. Finisajele sunt la alegere , fiecare client putandu-si personaliza apartamentul dintr-un paletar diversificat si buget alocat de catre dezvoltator , Apartamentele sunt dotate cu usa metalica la intrare, cu usi celulare la interiorul camerelor, centrala de apartament , fiind contorizate individual pe utilitati, gaz, apa, si curent electric, astfel costurile comune fiind foarte reduse.Instalatia electrica este pe cupru, si cea sanitara din PEX. Structura este de beton armat , peretii de compartimentare sunt din caramida Phoroterm antiseismica , cu o grosime interioara de 11,5 cm, iar la exterior 25 cm., fatada placata cu polistiren expandat de 10 cm, realizandu-se astfel o bariera termica de 38 cm. , vopsea exteriora cu vopsea structurata tip Baumit, si tamplarie premium Salamander, cu 5 camere de izolare si sticla tripan, tratata cu low-e de 4 pentru o mai buna izolare termica si fonica, sporita cu 50%.Un alt avantaj este locul de parcare exterior care se ofera la pachet cu apartamentul achizitionat.
.
Termenul de predare al apartamentelor din imobilul aflat in constructie de P+3 este sfarsitul lunii martie 2017 , dar puteti deja rezerva sau antecontracta apartamentul dorit Pentru mai multe detalii va rugam , nu ezitati sa ne contactati.

Va asteptam la vizionare si rezervare in Str. Marului 47, sector 3, Bucuresti

Detalii imobil Titan N Grigorescu apt 2 camere Alexandra Rezidential

Pret/m2 948,28 €
Camere 2
Strada Marului 47
Suprafata 58 m2
Etaj 2/3
Bai 1
Terase, balcoane 2
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..