Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere Nerva Traian

77 m2, 6/8, an constructie: 1990

104.000 €

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2016
Rata credit de la 2,837 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Situat in zona centrala a Bucurestiului, pe strada Anastasie Panu,  intre strada Nerva Traian, Bulevardul Octavian Goga si Calea Vitan, intr-un imobil construit in anul 1990 ce are 8 nivele si este in curs de reabilitare.
La etajul 6 al acestui imobil se afla un superb apartament, spatios si luminos cu o suprafata de 77 mp. Este tipul de apartament decomandat  cu renumitul hol "H"  si o impartire ideala. Apartamentul are 2 grupuri sanitare ce deservesc cele doua dormitoare spatioase iar unul dintre dormitoare beneficiaza si de balcon. Bucataria este una luminoasa si spatioasa ce permite  amplasarea unei mese de 4 persoane fara nici o problema, iar camara asteapta sa fie umpluta cu bunatati.
Imobilul este situat cat se poate de avantajos, la numai 5 minute de Mall Vitan, tot la 5 minute de scoala numarul 81 si tot atat si pana la statia de metrou Timpuri Noi.
Apartamentul este destinat oricarui tip de client, pana si cei mai pretentiosi nu vor avea ce cusur sa gaseasca.
ID intern: 637.

Detalii imobil Apartament 3 camere Nerva Traian

Camere 3
Strada Octavian Goga
Suprafata 77 m2
Etaj 6/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1990
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..