Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar vand casa renovata 2011 cu teren 350 mp Piata Giulesti

130 m2, Parter, an constructie: 1992

180.000 €

Ultima actualizare: 30 Octombrie 2016
Rata credit de la 4,786 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Persoana fizica vand proprietate privata - casa locuibila constructie 1992(renovata integral si modernizata in 2011) pe un lot de 350 mp de teren - situata pe o strada linistita(str. Topraisar), preponderent rezidentiala, adiacenta din Calea Giulesti. Locatia este ideala pentru o familie cu copii, la 5 minute distanta fiind scoala gimnaziala, liceu si gradinita, parcul si piata Giulesti la 400 m, supermarket-uri, farmacii, banci si statie tramvai(liniile 11 si 44) in Calea Giulesti la 500 m de proprietate. 
Compartimentare:
• casa de locuit(112 mp): hol de acces(cu dulap incastrat in perete), zona de zi(sufragerie), 3 dormitoare, 1 birou, bucatarie si o camera de baie;
• garsoniera(18 mp): construita ulterior corpului principal, beneficiaza de acces individual si consta intr-o camera de locuit, cu chicineta si camera de baie;
• terenul cu dimensiuni 13m x 26,7m are o deschidere stradala de 13 m, constructia ocupind pozitie centrala, usor retrasa fata de frontul stradal, inconjurata pe toate cele patru laturi de teren.
Dotari: apa curenta, canalizare, gaze, curent electric, telefonie fixa, internet, televiziune prin cablu; incalzire cu centrala proprie; acoperis in 4 ape cu tabla aluminiu de 0,5 mm, izolatie polistiren de 5 cm, structura pe cadre de beton, plansee din beton, compartimentari interioare din BCA, tamplarie din lemn cu furnir din stejar si geamuri termopan.
Alte puncte de interes: 1 km pana la centrul comercial Auchan din B-dul Constructorilor, 1 km distanta pana la parcurile "9 Mai" si "Crangasi", 1 km pana la stadionul Giulesti, 1,6 Km pana la complexul agro-alimentar Crangasi, 3 km pana la Carrefour Orhideea, 4,5 km pana la Piata Victoriei si 30 minute cu autoturismul pana la aeroportul international "Henri Coanda".

Detalii imobil Proprietar vand casa renovata 2011 cu teren 350 mp Piata Giulesti

Camere 5
Strada Topraisar
Suprafata 130 m2
Structura Parter
Bai 2
Suprafata teren 350 m2
Deschidere 13
Amprenta la sol 130m2
Centrala termica gaz
Material Beton, Caramida
Stare proprietate renovata
An constructie 1992
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..