Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament boieresc

100 m2, 2/2

1 € / luna

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2016

Apartament elegant, tip circular, bloc constructie interbelica Prager, et. 2, 2 terase generoase, 100 mp, 3 camera, baie, bucatarie, camara, vestiar, WC servici, camera service, complet mobilat cu mobila stil  Lengyel ( 1930), perfecta stare. Aer conditionat, frigider, masina de spalat rufe, aragaz, central proprie noua.  

Detalii imobil Apartament boieresc

Camere 3
Strada Delavrancea
Suprafata 100 m2
Etaj 2/2
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..