Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

De inchiriat apartament 3 camere zona Antiaeriana - Cora Alexandriei

65 m2, p/4

300 € / luna

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2016

Inchiriere apartament 3 camere zona Antiaeriana - Cora Alexandriei, sector 5, complet utilat si mobilat, electrocasnice: masina de spalat rufe, frigider, aragaz, suprafata utila 65mp, in bloc reabilitat termic, fara risc seismic, situat la parter, semidecomandat. Se ofera loc de parcare. Mijloace de transport: Tramvai 32 (legatura directa Piata Unirii), troleibuze 91,96 (legatura directa Politehnica), autobuze 303, 226, 227, 438, 439, 455.
Pret 300 Euro/luna
Proprietar - tel: 0760822803

Detalii imobil De inchiriat apartament 3 camere zona Antiaeriana - Cora Alexandriei

Camere 3
Strada Leresti
Suprafata 65 m2
Etaj p/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..