Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila de inchiriat in Pipera

192 m2, p+1+m

950 € / luna

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2016

Constructie finalizata decembrie 2005suprafata utila 192mp teren 330mp P+E+M2 livinguri4 dormitoare3 grupuri sanitare3 terasegarajcurte 150mpcentrala termicacablu TVinternet bucatarie echipata complet semi-mobilata( doar bucatarie; se poate mobila complet / partial dupa necesitatile clientului - 1500€/lunaminim 1 an950euro / luna (facturabil).  chiria in avans pe primele 3 luni + 1 luna garantie, apoi lunarimagini si planuri atasate

Detalii imobil Vila de inchiriat in Pipera

Garantie 950 €
Camere 6
Strada George Bacovia
Suprafata 192 m2
Structura p+1+m
Bai 3
Mobilata partial
Utilata partial
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..