Acest anunt nu mai este activ

Dezvoltator

500 m2, P+4, an constructie: 2012

10 € / luna (negociabil)
0,02 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2016

Propietar, inchiriez spatii pentru birouri (spatii cuprinse intre 150 - 1500 mp)intr-un - complex de afaceri format din 5 cladiri construite intre 1997 - 2012, compartimentate si/ sau open space situate in zona Grozavesti. Expunere si vizibilitate foarte buna.

    Accesul la mijloacele de transport in comun este excelenta, fiind in aproprierea statiei de metrou, autobuz si tramvai, cu acces facil pentru autoturisme, amplasamentul permitand un acces usor catre centrul orasului.

    Cladirile dispun de lifturi moderne, contorizare separata, centrala proprie, aer conditionat, internet, telefonie, paza 24/7, supraveghere video si parcare.

Detalii imobil

Pret/m2 0,02 € / luna
Incaperi 10
Strada Vasile Milea
Suprafata 500 m2
Structura P+4
Parcare subterana, supraterana
An constructie 2012

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..