Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular, ofer spre inchiriere vila situata in zona Aviatorilor

120 m2, D+P+1

1.500 € / luna (negociabil)

Ultima actualizare: 24 Octombrie 2016

Particular, ofer spre inchiriere vila situata pe strada Emanoil Porumbaru, la o distanta de 3 minute de gura de metrou Aviatorilor si de 2 minute de parcul Herastrau, 4 minute de statie pentru mijloace de transport in comun. Se preteaza pentru locuinta sau office, avand demisol, parter si etaj, cu o suprafata utila de 120 mp. In componenta :Etaj 1: 2 dormitoare, o baie , un hol, 2 balcoane, hol generos;Parter: Un living, o bucatarie , o baie, o camera de serviciu, hol de primire:Demisol: O camera (ce poate si facuta un birou), o camera tehnica unde se afla centrala termica pe gaze , alte spatii generoase de depozitare.
Sistem Constructiv: Vila de tip neo-modernism ,zidarie portanta si diafragme de beton armat, plansee din beton armat, fundatii continue din beton armat, acoperis de tip sarpanta de lemn.
Utilitati: Apa, canal, gaze, electrica ce sunt  racordare la retelele edilitare in zona, internet si televiziune , sistem de alarma .
Finisajele exterioare : tencuiala decoraticaFinisaje interioare: igienizarea , pregatit pentru vopsitorie lavabila, tamplarie PVC cu geam termopan,echipat tot imobilul, instalatii  electrice si gaze , instalatii de incalzire propriu, camerele de la etj1 si cele  situate la parter sunt prevazute cu parchet, baile si bucataria sunt prevazute cu gresie si faianta.

Detalii imobil Particular, ofer spre inchiriere vila situata in zona Aviatorilor

Pret/m2 12,50 € / luna
Plata in avans 2 luni
Garantie 1500 €
Camere 5
Strada Emanoil Porumbaru
Suprafata 120 m2
Structura D+P+1
Bai 2
Mobilata nu
Utilata nu
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..