Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament deosebit lanfa Palatul Cotroceni

125 m2, P/3

1.260 € / luna

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2016

Apartament spatios cu garaj mare, 4 camere = 124 mp, curat, centrala proprie, 2 grupuri sanitare, gresie, faianta, termopan, aparate de aer conditionat, parter inalt. Pretabil firma, inchiriere pe termen lung. Zona deosebita, langa Palatul Cotroceni. 1260 eur/luna.

Detalii imobil Apartament deosebit lanfa Palatul Cotroceni

Garantie 1260 €
Camere 4
Strada Ana Davila
Suprafata 125 m2
Etaj P/3
Bai 2
Mobilat nu
Utilat da
Stare proprietate de renovat
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..