Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar, 2 camere, Militari Iuliu Maniu Veteranilor

52 m2, 6/10, an constructie: 1980

350 € / luna

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2016

Proprietar, 2 camere, Militari Iuliu Maniu vizavi de Veneto Bank, etaj 6/10, apartamentul este complet utilat si mobilat modern, recent zugravit, repartitoare, contor de gaz, tv, aer conditionat, cuptor cu microunde, 2 min metrou, statie ratb in fata blocului, vecinatati : cora, carrefour market, mega image, mall plazza, afi cotroceni, piata Veteranilor, exclus agentii imobiliare.

Detalii imobil Proprietar, 2 camere, Militari Iuliu Maniu Veteranilor

Camere 2
Strada Iuliu maniu
Suprafata 52 m2
Etaj 6/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
An constructie 1980
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..