Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

INCHIRIEZ 2 ODAI decomandate in FLOREASCA, preferabil TERMEN LUNG

60 m2, 1/3

410 € / luna

Ultima actualizare: 9 Octombrie 2016

Cartierul Floreasca (zona de stradute): apartament 2 camere → decomandat, spaţios-suprafata utilă 56 metri patrati, bine compartimentat, Mezanin înalt(S+P+M+3E), vedere faţă la str. Puccini, a 2-a vedere spre str. Ceaikovski, curat şi aerisit, linistit, răcoros vara, călduros iarna.1) Dotări: centrală termică si boiler cu încălzire pe gaze, mobilat si utilat standard (aragaz,frigider,masina de spalat,vesela), zugrăvit integral 2012, instalaţia electrică îmbunătăţită, parchet nou tip stejar in ambele camere+holul principal, debara spaţioasă, boxă la subsol de 11mp. 2) Vecinatati: Lac&Parc Floreasca, Lacul Tei, parcuri de joacă pt copii Verdi&Garibaldi, Ştefan cel Mare, cumpărături Billa, Kaufland. 3) Transport Bus 135,181,182; metrou "Aurel Vlaicu".

Va prezint cateva poze din interiorul apartamentului decomandat de 2 camere din cartierul Floreasca pe care doresc sa-l inchiriez incepand cu luna Octombrie, preţul este 1850 RON/lună, negociabil în functie de avansul convenit-chiria/o lună, 2 sau 3 luni + depozit(garantie). Apartamentul, care este liber, poate fi vizionat de luni pana vineri între orele 17/17:30-20:30/21.

Detalii imobil INCHIRIEZ 2 ODAI decomandate in FLOREASCA, preferabil TERMEN LUNG

Garantie 400 €
Camere 2
Strada Puccini
Suprafata 60 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..