Acest anunt nu mai este activ

împrumut între special grave oferta

570 m2, 78/12, an constructie: 1000

12 €

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2016
Rata credit de la 0 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

bună
În cadrul pentru a oferi asistenta pentru persoane în dificultate financiară, sunt capabili de a face împrumuturi la toate oameni de caracter bun şi posibilitatea de a plăti înapoi mine în termenul convenit. Am oferi meu împrumuturi la o rată a dobânzii de 2,5 %. Voi care sunt în dificultate financiară, nu ezitaţi să contactaţi-mă prin e-mail meu

Detalii imobil împrumut între special grave oferta

Camere 12
Strada 456
Suprafata 570 m2
Etaj 78/12
Bai 23
Stare proprietate noua
An constructie 1000
Compartimentare semidecomandat
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..