Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand Ap 4 camere, ultracentral, Pache Protopopescu

86 m2, P+2, an constructie: 1948

92 €

Ultima actualizare: 1 Octombrie 2016
Rata credit de la 2 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Diresct Proprietar:
Recent Renovat; Apartamentul cuprinde tot etajul 2 al unei vile cu doua et.+mansarda. Singur pe palier (doar 3 apartamente in toata vila). Vila se afla pe str. Lirei colt cu Horei, intrarea prin strada Lirei, 2 scari (principala si scara de serviciu cu o curte mica (8m/2),La 50 de metri distanta de b-dul Ferdinand si 30 m de b-dul Pache Protopopescu cu Liceul Mihai Viteazul si Scoala iancului visaves de casa, o statie pana la piata iancului si trei statii pana la Rosseti si Univarsitate. Zona de case, aerisita si linistita.

Ap.are o terasa pe colt cu vedere larga spre b-du Pache si un balcon cu vedere in str.Horei, termopane peste tot, aer conditionat in fiecare camera, mobila noua, cablu tv, internet, toata instalatia electrica schimbata (de cupru), centrala termica proprie pe gaze, in camere parchet stejar, pe holuri parchet laminat, gresie-faianta in baie si bucatarie.Locuiesc in ap de 42 de ani, iar apartamentul l-am achizitionat in timpul fostei legi 112, devenind proprietar din 2005. Toate actele la zi inclusiv cadastru.

Detalii imobil Vand Ap 4 camere, ultracentral, Pache Protopopescu

Camere 4
Strada Lirei
Suprafata 86 m2
Structura P+2
Bai 1
Suprafata teren 105 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 1948
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..