Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere intersectia Bd. Dimitrie Cantemir cu Marasesti

66 m2, 8/8, an constructie: 1966

53.000 €

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2016
Rata credit de la 1,443 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere semidecomandat, cca.65 mp.Etaj 8/8 intr-un imobil construit in 1962, risc seismic, in curs de consolidare. Este nemobilat, curat si are toate imbunatatirile:gresie, faianta, parchet, apometre, internet, usa metalica buna, mobila de bucatarie, realizata pe comanda, termopane, aer conditionat (2). Zona foarte buna, perspectiva asemenea.

Detalii imobil Apartament 3 camere intersectia Bd. Dimitrie Cantemir cu Marasesti

Camere 3
Strada Bd. Marasesti
Suprafata 66 m2
Etaj 8/8
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1966
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..