Casa Parc Bazilescu Bucurestii Noi

90 m2, P, an constructie: 1960

95.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,587 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa din caraminda, renovata si izolata termic, langa Parcul Bazilescu, str.Munteniei, construita in 1960, cu fundatie din beton (80 cm), 3 camere, 2 holuri, S.C. 96 mp, S.U. 70 mp, garaj cu camera tehnica 10 mp, teren total 165 mp, deschidere 10 ml, bucatarie cu camara, baie, cu toate utilitatile, incalzire centrala proprie pe gaze, parchet, gresie, faianta, singur in curte. Facilitatile zonei: metroul, piata, scoala si parcul la 2-3 min. de mers pe jos, strada linistita. Telefon nr. 0741062636. Nu ofer comision agentiilor imobiliare.

Detalii imobil Casa Parc Bazilescu Bucurestii Noi

Camere 3
Strada Munteniei
Suprafata 90 m2
Structura P
Bai 1
Suprafata teren 165 m2
Centrala termica gaz
Material BCA
Stare proprietate renovata
An constructie 1960
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..