Acest anunt nu mai este activ

CENTRAL VILA Pta Muncii cu 2 apartamente, total 5 cam, potential imens

125 m2, P+1+M, an constructie: 2011

135.000 €

Ultima actualizare: 14 Mai 2020
Rata credit de la 3,646 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

CASA – VILA P+1+M, CENTRAL,Piata Muncii (Intr. Sectorului) 2 apartamente separate: ideal pentru familie extinsa (parinti - copii, etc) sau investitie (un apartament asigura, prin inchiriere, intretinerea celui de al doilea, etc). Zona linistita si civilizata de case-vile, cu potential de dezvoltare in continuare. Luminata stradal.

CONSTRUCTIE 2011, 3 calcane (constructii parter) din caramida si BCA de 20cm si termoizolatie cu polistiren de 5 cm, cu toate actele tehnice aferente, foarte solida, Curte cu zid de caramida, de acces catre Apt 1 de la parter si cu trepte exterioare  catre Apt 2 la  etajul 1.

Parter; Apartamentul 1:  hol acces, bucatarie, dormitor, hol, baie, living. SC 54,85 mp, SU 40.56 mp

Etaj: terasa, Apartamentul 2 living, bucatarie open, hol, dormitor, baie, scari din beton interioare catre mansarda la dormitorul 2 si spatiul de depozitare: et 1 SC 61,70mp, SU 43,40mp, mansarda SC 61,70mp, SU 24,20 mp. Total SC 123,40mp, SU 108,15 mp, excelent impartit.

LOCATIE EXCELENTA - CENTRAL, Piata Muncii, (langa Registrul Comertului Bucuresti) 2 min Bd Decebal, Calea Calarasi, Bd Basarabia – Stadionul National si Parcul Lia Manoliu, Bd Mihai Bravu, Spitalul Gomoiu, Spitalul si Clinica V. Babes, 2 Mega Image, 1 min de metroul Piata Muncii, statie autobuz, tramvai, 1 min gradinita, 10 min scoala. Toate facilitatile in zona.

Imobilul are vedere cu toate ferestrele catre rasarit, foarte luminos. Livingul de la parter este umbros. Dormitorul, de la mansarda este mai scund (h max 2 m pana la 1,5m – ideal pentru dressing/dormitor copii, etc).Ambele bai si bucatarii sunt utilate complet. 3 unitati AC. Ferestre termopan, Parchet stratificat, gresie, faianta. Posibilitate mutare imediata. Incalzire cu centrala gaz. Ceritificat energetic clasa A.

Terenul imobilului se compune din 31,38 mp proprietate si 30 mp concesiune PMB pentru inca 45 ani cu posibilitatea luarii in proprietate. Toate imobilele din zona sunt in aceasta situatie. Concesiunea costa 160 EUR an. NU EXISTA POSIBILITATEA EXPROPRIERII. Amprenta imobilului este pe toata suprafata terenului, fara intrarea de 6 mp.

Accesul la imobil se face printr-o alee pietonala de acces (20 m).

Posibilitate parcare la strada, garantat 1 masina, cu multiple alte locuri (personal si vizitatori), eliberate dupa orele 16:30 in timpul saptamanii, si liber in weekend.

Detalii imobil CENTRAL VILA Pta Muncii cu 2 apartamente, total 5 cam, potential imens

Camere 5
Strada INTR. SECTORULUI
Suprafata 125 m2
Structura P+1+M
Bai 2
Suprafata teren 62 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2011
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..