Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere 2 cam in imobil 2015 finisaje lux - Nerva Traian

78 m2, 9/11, an constructie: 2015

600 €

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2017
Rata credit de la 16 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere, decomandat, suprafata 78 mp, 2 Balcoane cu vedere neobstructionata spre Casa Poporului, etaj 9/11 in imobil constructie 2015, mobilat si utilat complet - masina de spalat, cuptor, plita electrica, frigider, aer conditionat, Smart TV, centrala proprie, 2 grupuri sanitare, dormitor cu baie en-suite.
Apartamentul este nou.
Inchiriere 600 euro.

Imobil nou regim S+D+P+M+11E, finalizat decembrie 2015, dotat cu 2 lifturi. Structura imobilului este cu cadre de beton armat si pereti exteriori cu caramida porotherm, finisaje superioare: travertin, parapeti lemn masiv salcam, interfon Electra, termoizolatie 10 cm clasa energetica A, sistem de supraveghere video.
Apartamentul este dotat cu usa intrare metalica 2 sisteme de inchidere, ferestre termopan 7 camere imitatie lemn + geam tripan 4 anotimpuri, are 1 balcon la dormitor + 1 terasa cu iesire din living, 2 grupuri sanitare.
Centrala termica Buderus +calorifere, instalatie gaz +senzor protectie, . Finisaje : Gresie, Faianta, Parchet
Apartament la cheie .

Detalii imobil Inchiriere 2 cam in imobil 2015 finisaje lux - Nerva Traian

Camere 2
Strada Nerva Traian
Suprafata 78 m2
Etaj 9/11
Bai 2
Stare proprietate noua
An constructie 2015
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..