Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare Vila P+1 Autostrada Soarelui

120 m2, P+1, an constructie: 2011

135.000 €

Ultima actualizare: 9 Septembrie 2016
Rata credit de la 3,570 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare Vila din beton si caramida, sat Catelu, vis a vis Metro Pallady, in cartier de vile nou construit, drum privat, gaze, curent trifazic, metrou Anghel Saligny, statie tramvai, statie RATB. Constructie realizata cu firma autorizata de constructii. Imobilul dispune de carte tehnica si finisaje de calitate superioara.

Detalii imobil Vanzare Vila P+1 Autostrada Soarelui

Camere 5
Strada Soarelui
Suprafata 120 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 500 m2
Deschidere 24
Amprenta la sol 90m2
Pivnita DA
Centrala termica gaz
Material Beton, Caramida
Stare proprietate noua
An constructie 2011
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..