Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vilă interbelică

311 m2, D+P+E+M, an constructie: 1941

400.000 €

Ultima actualizare: 30 August 2016
Rata credit de la 10,892 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vilă interbelică construită in anii 1940 de arhitectul Dan Șalariu, cu 12 camere, situată ultracentral în zona Piața Romană – Dorobanți.

Locatia este de excepție, strada N. Beldiceanu fiind extrem de liniștită, cu sens unic, dar la doar 100 m de Calea Dorobanți și 200 m de Piata Romană, unde se află un adevărat hub de transport in comun, cu acces la metrou, autobuze și troleibuze către toate direcțiile.

Distanțe pană la alte repere ale Bucureștiului sunt :

·        Piața Universitații 1,3 km

·        Gara de Nord 1,7 km

·        Centrul istoric 2,0 km

·        Aeroportul Henri Coanda 14 km

 

In imediata apropiere se afla trei unitați de invațamint de prestigiu pentru București, care pot fi un argument convingător pentru inchirierea imobilului la un inalt nivel de eficiența

·        Școala gimnazială Elena Vacarescu cu 1.100 elevi

·        Colegiul German J.W. Goethe cu 1.500 elevi

·        Academia de Studiii Economice cu 10.000 studenți

Curtea permite petrecerea timpului liber intr-o gradină cu flori in centrul orașului, unul din pereții comuni cu imobilul alăturat fiind placat cu șipci de lemn, asigurând astfel un mod elegant de prindere a florilor.

Din curtea interioara se ajunge , pe intrari separate, la cele patru apartamente ale acestui imobil.

Peretii sunt de caramida cu ziduri groase si planșee de beton. La exterior vila are termoizolație de 8 cm, asigurând confortul termic atât iarna cat si vara, la un preț rezonabil .

Apa caldă și sistemul de incălzire se bazează pe o centrală de mare capacitate Buderus, situată la demisol in camera tehnică, unde este și hidroforul cu bazinul de apă de rezervă. 

Prima ușă este cea de acces la apartamentul de la parter, care este mai bine zis hoch-parter, situat la cota +1.00 m fața de nivelul străzii. Aici intram intr-un hol generos de 8,20 mp  din care se face accesul in cele două dormitoare ( primul de 12,50 respectiv master bedroom de 15,50 mp cu acces direct la baie si toaletă )

Sufrageria are suprafața de 15,70 mp și o generoasa suprafața vitrată , cu acces la bucătarie si toaletă.

Din bucatarie se poate ajunge pe scara de acces de la mansardă la o camară extrem de utilă pentru depozitare.

La demisol se ajunge printr-o ușa separată, coborând câteva trepte pe o scară cu o mare suprafata de geam.

Cu doua geamuri exterioare, deci multă lumina naturală, aici găsim o camera de 13,10 mp cu grup sanitar si chiuvetă, complet independentă de restul spațiului. Continuând pe culoar ajungem la camera tehnică, din nou cu două geamuri spre exterior si apoi spre cea de a treia cameră locuibilă, cu parchet, in suprafață de 15 mp, care are lumină naturală.

Intregul demisol a fost renovat si modernizat in anul 2013, fiind perfect uscat, locuibil. Instalațiile de apă si canal au fost de asemeni inlocuite in intregul imobil fiind pe bază de cupru la apă caldă si pexal in rest. Pereții sunt de căramidă aparentă protejate cu lac de  piatră, iar pardoseala este placată cu gresie porțelanata și parchet. Cu o suprafață totală de 74 mp, demisolul este in acest moment inchiriat unei firme de distribuție, dar poate avea și destinație de locuință, la cerere.

Tot direct din curte se face si accesul la apartamentul de la etajul I, in suprafața totală de 77 mp. Imparțirea este identică cu cea a apartamentului de la parter, diferența fiind dată de organizarea sufrageriei in comun cu holul de la intrare, astfel incât spațiul de zi devine extrem de generos, ajungând la 24 mp.

Ultima ușa de acces din cele 4 situate in curtea interioara a imobilului este pentru mansardă. Scara de acces in spirală este tipică pentru perioada interbelică și conduce la un culoar care permite accesul către o cameră de 18 mp, o bucătarie de 3 mp , o toaletă și un studio de doua camere cu suprafață totală de 48 mp. Doua luminatoare de acoperiș și un geam asigură o deosebită luminozitate acestui studio, permițând o amenajare spectaculoasa a zonei.

Fiecare apartament are contorizare separată si bloc de siguranțe automate modernizat, iar intrerupătoarele si prizele de la apartamentele situate la parter si etaj sunt montate anul trecut.

Geamurile sunt tip termopan alb, cu jaluzele exterioare de protecție acționate manual.

Apartamentele de la parter si etaj sunt dotate și cu aer conditionat, asigurând o temperatură extrem de placută in timpul căldurilor excesive .

Acoperișul a fost renovat recent, iar țigla ceramică a fost inlocuită cu cea metalică, de culoare roșie, prevazută și cu sisteme de oprire a zăpezii, protejând trecătorii și mașinile din zonă.

Intregul imobil este dobandit și transmis prin acte de moștenire directă intre familia Șalariu, care a construit casa și familia Rădulescu, actualii proprietari, nefind revenidicată.

Pretul pentru intreaga vila este 400.000 euro dar se pot vinde si separat cele doua apartamente, avand cadastru si proprietari diferiti.

Pretul pentru fiecare din cele doua apartamente ( demisol+parter si etaj+mansarda) este de 200.000 euro

Chiria estimata pentru apartamentele de la etajul I si II este de 800 – 1000 euro/ luna , iar pentru demisol sau mansarda 400 – 550 euro.

Venitul anualizat din inchirierea imobilului este deci 36000 euro, ceea ce duce la recuperarea investitiei in 133 de luni, adica putin peste 11 ani.

Una din puținele vile situate in zona Piața Romană, acest imobil poate fi o investiție imobiliară de excepție sau o resedința de vis pentru două – trei familii care doresc sa impartă viața la curte in centrul capitalei.

Detalii imobil Vilă interbelică

Camere 12
Strada N. Beldiceanu nr 10
Suprafata 311 m2
Structura D+P+E+M
Bai 3
Suprafata teren 168 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 1941
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..